Sunday 3 May 2015

ΗΛΙΘΙΟΣ

Ψάχνοντας  στο  GOOGLE να βρω την εννοια τι ειναι  ηλίθιος  το μόνο που βρήκα  ειναι αυτό του  Κάρλο Τσιπολα .  
Ηλίθιος  είναι ( ονομάζεται ) το ατομο που οι πράξεις του προκαλούν  ζημιές σε ενα άλλο άτομο ή σε ομάδα ατόμων  χωρίς το ιδιο να αποκομίζει κέρδη ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμα και το ιδιο ζημιές.


Εγώ πάντως αφήνω τις σκέψεις μου στο χάος και σκέπτομαι.  Γιατί αυτοί οι άνθρωποι ( Συριζαίοι )  συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο στους εταίρους ? 
Με ασάφεια - τσαμπουκά - και μαγκιά.  Πάνε σε συνεδριάσεις - άλλα τους λένε και οταν φύγουν - άλλα κάνουν.  Τι σκοπό εχουν ολες αυτές οι ασάφειες ?


Δεν ξέρω αλλά μπορεί να ειναι και σχέδιο ολα αυτά τα τσαλιμάκια.  Εικασίες  κάνω !!!
Ολοι το ξέρουμε - εξ άλλου το δηλώνουν και μόνοι τους οτι είναι  αριστεροί.  Οχι  σκέτο αριστεροί αλλά  Μαρξιστές !!!  Με λίγα λόγια ονειρεύνται  παραδείσους του  Στάλιν. Και οπως φαίνεται νομίζουν οτι τους δόθηκε ή ευκαιρία.
Μέσα στην Ευρώπη και  ΝΑΤΟ  δεν εφαρμόζονται  τέτοια  ονειρα και τέτοια τσαλιμάκια δεν περνάνε. Πρώτα πρέπει να απαλλαγούμε  απο αυτούς τους τύρανους.


 Και πως θα φύγουμε ???
Υπάρχουν  2  τρόποι.  Ο ενας ειναι  να φύγουμε  εθελοντικώς.  Αλλά αυτό ειναι πολύ επικίνδυνο για τη  ζωή τους. Διότι οι Ελληνες  ψήφισαν  65% άλλα κόμματα και αν κάτι δεν πάει καλά ( που σίγουρα  δεν θα πάει καλά ) τότε θα πρέπει  να λογοδοτήσουν .  Οχι μόνο στο  65% αλλά και στους δικους τους.
Και η Καισαριανή δεν ειναι  μακριά  !!!!
Ο δεύτερος τρόπος ειναι να το παίζουμε μάγκες.  Με ασάφεια και τσαμπουκά.  Στην Ευρώπη δεν πουλάει  αλλά πουλάει στην Ελλάδα. Και αυτό που με τρομάζει ειναι οτι οι πιο φανατικοί  υποστηρικτές τους ειναι οι διανοούμενοι.
Ο δεύτερος τρόπος λοιπόν ειναι να μας διώξουν. Και ο καλύτερος τρόπος να το κάνουν ειναι να αγανακτήσουν. Και για τους Συριζαίους το   perfect  άλλοθι. Θα εχουν την δικαιολογία προσπαθήσαμε αλλά φταίνε οι προηγούμενοι.


Ολα ήταν  φτιαγμένα !!!!!
Διαβάζοντας το εκπληκτικό άρθρο  του  Βαρουφάκη στο  protagon  του  Σταυρου  Θεοδωράκη  το  2010  (  Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ  ΜΟΝΟ  ΧΑΡΑ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΦΕΡΕΙ )  νομίζω  οτι ο Γιάνης ειναι ο αρχιτέκτων ολου του σχεδίου. 
------  Θα ήθελα  να ξέρω που μοιράζουν τέτοια  πτυχία  οικονομικών --------------
Εγώ τους εδινα ζωή  ενα μήνα  αλλά οπως πάνε θα αντέξουν εναν ακόμη.   Και  μετά ???  Και μετά πάλι απο τα ίδια.   Οχι  Σαμαρο-βενιζέλοι  ουτε  ΓΑΠ  αυτοί εξόφλησαν ( κανονικά με τους  Ελληνες ποτέ μη λες ποτέ διότι στις τελευταίες εκλογές  δεν πίστευα στα μάτια μου βλέποντας άτομα να φιλούν τα χέρια του  ΓΑΠ)    Και μετά  δυστυχώς ειναι  η   ΝΤΟΡΑ  !!!!!!


Και το ερώτημα ειναι .  Ειναι οι Συριζαίοι  ΗΛΙΘΙΟΙ ?????   Well  το αφήνω  στη νοημοσύνη σας .  But  οταν κακαρίζει σαν κότα -- οταν   περπατάει σαν  κότα  ......  είναι   ΚΟΤΑ !!!!


ΥΓ.  Αλέξη  οταν αποφασίσεις για δημοψήφισμα για την αξιοπρέπεια  κάνε μου τη χάρη και σερβίρισέ τη πρώτα σε πιάτο και με κουτάλι να την δοκιμάσουν οι  Ελληνες μην αρχίσουν μετά και δεν χορταίνουν !!!!!
 

No comments:

Post a Comment