Friday 16 February 2018

SIEMENS NOVARTIS

Well - Well - Well  What  Have  WE  Here ?


Τα ιδια Παντελή μου τα ίδια Παντελάκη μου.
Σύμτωση Α ή μια καλοστημένη σκευωρία ?   Να βγούν ολοι πολιτικοί και  Μ Μ Ε και να ασχολούνται με δωροδοκίες ( δεν θέλω να υποτιμήσω την σημασία τις διαφθοράς και των δωροδοκιών ) αλλά το ερώτημα είναι γιατί μια μέρα απο την Μεγαλειώδη Διαμαρτυρία - Συλλαλητήριο. ?


Και τα κατάφεραν να παραπλανούν την κοινή γνώμη. Κανένας δεν μιλάει για το Μακεδονικό.  Τι και αν δίνη την ψυχή του ο Μικης Θεοδωράκης στο Σύνταγμα, τι και αν δακρύζει ο Τριαντάφυλλος στο Τορόντο, τι και αν κάνει πορείες ο Δημητρούλιας στην Μελβούρνη, οι ποιο πολοί Ελληνες πολιτικοί εχουν αποφασήση να δωρίσουν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς.  Διότι περί αυτού πρόκειται.  Δωρίζουν την Μακεδονία δωρίζουν ενα κομμάτι της Ελλάδας.


Δεν θέλω να υποστηρίξω την Novartis  Η Novartis ειναι ένοχη οπως ηταν και η Siemens - Mercedes - Volkswagen για διάφορες παραβάσεις του Αμερικανικού νόμου.
Και η Novartis θα τιμωρηθεί οπως και οι άλλες αλλά οχι στην Ελλάδα . Θα τιμωρηθεί και θα πληρώση πρόστιμο στην Αμερική απο τα κέρδη που εκανε στην Ελλάδα οπως εκανε και η Siemens.


Στην Ελλάδα ολα θα ξεχαστούν μετά απο το ψήφισμα για το ονομα.  Εχουμε τα παράδειγμα τις Siemens φωνές καθγάδες επιτροπές και στο τέλος ολοι αθώοι.
Το ιδιο και με την Novartis . Διότι ολη η υπόθεση ειναι τόσο καλοστημένη μόνο και μόνο να ψηφίσουν να δωρίσουν το ονομα να δωρίσουν την Μακεδονία να δωρίσουν ενα κομμάτι της Ελλάδας.


Και ολη αυτή η καλοστημένη σκευωρία ειναι διότι φοβούνται τον Στρατηγό Φράγκο.  Η μακεδονία και τα συμφέροντα της Ελλάδος δεν τους ενδιαφέρει. 
Οπως αποκάλυψε ο Αλέξης με την ( εαν δεν κάνω λάθος ) συνάντηση που ειχε με τον Μιτσοτάκη το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι το δικό τους συμφέρον.
Το μόνο που ειχε στο μυαλό του ο Κυριάκος ηταν μήπως κάτι πάει στραβά και του χαλάσουν το μαγαζάκι που λέγετε  Νεα Δημοκρατία.


Το ξέρουν οτι ο Ελληνικός Λαός δεν θα συγχωρέση ποτέ μια τέτια προδοσία.
Τρέμουν και μόνο με την ιδέα οτι υπάρχει πιθανότητα να κάνει κόμμα ο Στρατηγός Φράγκος. Το ξέρουν οτι θα σαρώσει την Μακεδονία ( και υπόλοιπη Ελλαδα ) και Θράκη.
Το ξέρουν οτι οι δικοί τους υποψήφιοι δεν θα βρούν ειτε τον δικό τους ψηφοδέλτιο στις κάλπες.


So φιλοι μου οπως ελεγε ο Χοτζας  Ο καβγάς γυναίκα ηταν για το πάπλωμα το δικό μας. 
Οπως με την Siemens ετσι και με την Novartis δεν θα τιμωρηθεί κανείς ? Πως να τιμωρηθεί κάποιος οταν υπάρχει νόμος που τον αθωώνη πριν κάνει την παράβαση. ( σχεδόν )
Δεν αναφέρομαι στον νόμο Βενιζέλου για υπουργούς. Αλλά στον νόμο που πέρασε το περασμένο καλοκαίρι το Σ τ Ε.
Και λογικά θα αναρωτηθείτε για πιο νόμο μιλάς? Δεν ακούσαμε - διαβάσαμε τίποτα. Και εγω δεν άκουσα ειτε διάβασα τίποτα στα μεγάλα Ελληνικά Μ Μ Ε.  Αλλά διάβασα ενα στιχάκι του Λεωνίδα Ανδριανού στους Αρκαδικούς Ορίζοντες. Σας το μεταφέρω οπως ειναι δημοσιευμένο.


------Μ ε απόφαση του Συνβουλίου της Επικρατείας απαγορεύονται οι αναδρομικοί φορολογικοί ελεγχοι πέραν της 5 ετιας για διάφορες υποπτες λίστες και υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής. 
Που συμαίνει πολύ απλά ξεχάστε τις λίστες Λαγκάρντ υποθέσεις μεγάλων εργων ( ολυμπιακοί αγώνες ) που υπήρχε μεγάλη διαφθορά και φοροδιαφυγή.
--- Κανονικά θα γίνονται οι ελεγχοι για περίπτερα - λαϊκές αγορες και στους πωλητές πασαντέμπου.


Δεν ξέρω εσείς αλλά εγω νοιώθο μια αηδία βλέποντας αυτο το τσίρκο στην Ελληνική Βουλή για ολους εκει μέσα που ενώ ηταν και είναι οι κύριοι υπαίτιοι για την σημερινή κατάντια παριστάνουν τους αθώους.
Και πολεμάνε - θέλουν να μας πείσουν οτι θα γίνουν και θεραπευτές. 


Feb.11  2018



No comments:

Post a Comment