Wednesday 14 November 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ

                                                       ΒΗΜΑ 

Η  ΕΛΛΑΔΑ    ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ    Του  Ανττώνη  Καρακούση 

Η  Ελλάδα όλα τα προηγούμενα χρόνια αντιμετωπίστηκε ως διεθνές << μαύρο πρόβατο >> ως χώρα -ταραξίας ως κράτος απολύτως προβληματικό που υποτίθεται απειλούσε τη συνοχή της Ευρώπης και ολόκληρου του δυτικού κόσμου.
Και ως τέτοια πιέστηκε πολλαπλώς να συμμορφωθεί αναλόγως . Ιδιαιτέρως μάλιστα απο τους εταίρους της ,τους Γερμανούς, τους Γάλλους, τους Ολλανδούς και άλλους,οι οποίοι πέραν της ζητούμενης προσαρμογής-- δημοσιονομικής και μεταρρυθμιστικής - έθεταν και ζήτημα ικανοποίησης της ηθικής μας δέσμευσης απέναντι στην ευρωζώνη,η οποία μας κάλυπτε χρηματοδοτικά.
Οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων τριών ετών ασθενείς οπως ήταν ,δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ολοκληρωτική πίεση που ασκούσαν μεγάλες δυνάμεις,υπερεθνικοί διεθνείς οργανισμοί,οίκοι αξιολόγησης και πλήθος εμπορευομένων που τους συνοδεύουν.
Αποδέχθηκαν ότι υπαγόρευαν δανειστές και εταίροι, ταπεινώθηκαν άπειρες φορές, κοινώς υποτάχθηκαν σε μέτρα και πολιτικές ακραίες, στο όνομα πάντα μιας διάσωσης που ποτέ δεν ερχόταν.

Αποκορύφωμα αυτής της διαρκούς πίεσης ήταν τα τελευταία μέτρα, το περιβόητο τρίτο μνημόνιο, που αφαιρεί εισοδήματα απο το σύνολο των ελλήνων και θέτει στο περιθώριο τις περισσότερες των μεταπολεμικών κατακτήσεων του ελληνικού λαού.
Και αφού η κυβέρνηση μετά πολλών βασάνων και κόπων κατάφερε να ψηφίσει σε ενα άρθρο μόνο απίστευτα μέτρα, οι αξιοσέβαστοι εταίροι μας δεν βρήκαν να πουν μια καλή κουβέντα, ούτε έναν λόγο ενθάρρυνσης να μεταφέρουν, παρά μόνο ξινίλες, μισόλογα και μειωτικές αναφορές οτι θα καθυστερήσει η δόση, ότι δεν θα είναι ολόκληρη, ότι δίνεται σταγόνα - σταγόνα σαν φαρμάκι.
Επειτα από τρία χρόνια ουσιών και διαρκούς εξευτελισμού τέτοιες συμπεριφορές μόνο εμπάθεια μπορούν να δηλώνουν και τίποτε άλλο.
Οι Ελληνες δικαίως πλέον εξεγείρονται . Στα χρόνια που προηγήθηκαν καταρακώθηκαν κυβερνήσεις, διαλύθηκαν κυβερνήσεις, ο φασισμός μας χτύπησε ξανά την πόρτα , ο λαός έχασε τόσα και τόσα και οι μυωπικοί εταίροι μας επιμένουν στα ατελέσφορα δόγματά τους.
Αν μη τι άλλο ,οφείλουν αλληλεγγύη. Και αν δεν τη προσφέρουν η ελληνική πολιτική δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Πατριωτικό και μόνο καθήκον επιβάλλει τη διαμόρφωση νεας εθνικής στρατηγικής, ικανής να διασώσει πραγματικά τη χώρα. Η οποία θα θέτει το εθνικό συμφέρον πάνω απ' ολα και θα υποτάσει σε αυτό συνθήκες ,συμφωνίες και διεθνείς υποχρεώσεις.
Και πιπλέον θα προετοιμάζει τη χώρα για ένα κύμα ενδογενούς ανάπτυξης που θα την καθιστά κατά το δυνατόν αυτάρκη σε τρόφιμα ενέργεια και φάρμακα δια παν ενδεχόμενον.
Εδώ που έχουμε φθάσει δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος για άλλα παιχνίδια. Αν οι Ευρωπαίοι δεν αναγνωρίσουν τις θυσίες του ελληνικού λαού ,η χώρα δεν μπορεί παρά να αντιδράσει και να στείλει το δικό της αποφαστικό μήνυμα προς εταίρους και δανειστές.........


                                         ΣΧΟΛΙΑ

Καρακούσης
Η Ελλάδα ολα τα προηγούμενα χρόνια αντιμετωπίστηκε ως διεθνές << μαύρο πρόβατο >> ως χώρα - ταραξίας ως κράτος απολύτος προβληματικό .....

απάντηση
κυρ  Αντώνη να λέμε και την αλήθεια  Η Ελλάδα εχει και διοικήται άπό προβληματικούς άνθρώπους.Είναι προβληματικό κράτος..!!

Καρ.
Αποκορύφωμα αύτής της διαρκούς πίεσης ηταν τα τελευταία μέτρα.  Το περιβόητο τρίτο μνημόνιο που άφαιρεί είσοδήματα των ελλήνων...

απαντ..
Ποιά είσοδήματα κυρ-Αντώνη.. Τι είσοδήματα παράγουν οί ελληνες και σας τα στερούν οί εταίροι;; Ολο με δανεικά τη βγάζατε τα τελευταία  40 χρόνια.!!
Και οχι μόνο . Αλλά βγαίνουν άρχηγοί κομμάτων ( Τσίπρας- Παπαρήγα- Καμένος ) και δηλώνουν μονομερή διαγραφή του χρέους. Δηλαδή.  Σας πιάσαμε κορόϊδα . Σας τα πήραμε καλοπεράσαμε << και τα ΚΑΠΙ  ουίσκι κέρναγαν >> και κάποιοι σαν την άφεντιά τους περιμένουν τη δόση να πάρουν το παχηλό μηνιάτικο και να βάλουν κάμποσα σε   off - shore  accounts  !!!

Καρ.
Και θέτει στο περιθώριο τις περισσότερες των μεταπολεμικών κατακτήσεων του ελληνικού λαού...

απαντ..
Εγώ κυρ-Αντώνη τις μόνες κατακτήσεις που βλέπω είναι να κλέβεται ο ενας τον αλλον ,και ολοι μαζί το κράτος.  Να καίτε και να σπάζετε την περιουσία του γειτονά σας ,του συγγενή σας, και να μην τιμωρείται κανένας.!!

Καρ..
Και αφού ή κυβερνηση μετά πολλών βασάνων και κόπων κατάφερε να ψηφίσει...

απαντ..
Θα εννοείς τα τελευταία μέτρα ..  Μα κυρ - Αντώνη τα τελευταία τρία χρόνια οί ελληνες διοικούντες ολο μέτρα και μνημόνια ψηφίζουν..
-----  Μόνο ψηφίζουν δεν εφαρμόζουν  ΤΙΠΟΤΑ .!!

Καρ.
Επειτα άπό τρία χρόνια θυσιών....

απαντ..
Εγώ πάντως κυρ - Αντώνη τις μόνες θυσίες που είδα να κάνουν οι ελληνες  <<στην Ελλ.αδα >> ηταν οι μισοί χώευαν συρτάκι στο  ΒΟΛΟ  και οι άλλοι μισοί έπαιζαν μαντολίνο στην Κρήτη.
-----Πράγματι δάκρυσα με τέτοια θυσία..!!

Κυρ - Αντώνη το πρόβλημα δεν είναι οι εταίροι  << Γερμανια-Γαλλια - Ολλανδία  >> το πρόβλημα είναι ελληνικό.!!!!!
Πρωτον   Το πρόβλημα είναι οτι οί περισσότεροι ελληνες πολιτικοί διοικούντες ειναι απατεώνες και δεύτερονοι πιό πολλοί ελληνες δημοσιογράφοι είναι  -- pathological   liars -- συμφιλιώνονται με τους πολιτικούς και παραπλανούν τον κοσμάκι.

Εξεγερθείται λοιπόν τι περιμένεται κάψτε και σπάστε οτι ύπόλοιπο εχει απομείνει οχι τίποτες άλλο αλλά να δώ την κυρία  Μέρκελ με χαμόγελο. !!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment