Thursday 13 November 2014

ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!!

Ακούγοντας τα  ΝΕΑ  στις  5-12-11   με προβληματησε  η πρόταση  ( χάσαμε μια μάχη  αλλά οχι τον  Πόλεμο) Απο την άλλη ο κ. Παπαδήμος  ( Πρωθυπουργός ) δηλώνει   ( συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις )  αρα  ( να την πω παραπληροφόρηση ) το πρόβλημα υπάρχει  και μάλιστα μετά απο την απόφαση του  Δικαστηρίου της  Χάγης πιο μεγάλο. 

Γιατί φτάσαμε εδώ δεν βλέπω να θέλη  κανένας να αναρωτηθή και προπάντος τα  ΜΜΕ.  Το μόνο που μας σερβίρουν οι πρωτοκλασάτοι  της  Ελληνικής  Δημοσιογραφίας  (  Τηλεοπτικής και εντυπης )  είναι ιδέες και πράξεις αυτών που μας έφεραν σε αυτό το αδιέξοδο ( που άνοιξε τις ορέξεις των  Σκοπιανών )
Για ευθύνη  τίποτα .!!!

Διαβάζοντας την ομιλία του κ. Chris  Spirou  πρώην Προέδρου  του Δημοκρατικού  Κόμματος  της πολιτείας  του  New  Hampshire  σε απόφοιτους  Πανεπιστημίου  αφήνει να εννοηθή οτι η απόφαση της τότε κυβέρνησης  του  Κωσταντίνου  Μιτσοτάκη  -- επρόδωσε  τη  Χώρα.--( την ομολία του  κ. Spirou   θα την βρήτε πιο  κάτω  ) 
Κ. Μιτσοτάκη  πιστεύω  οτι ο Ελληνικός  λαός  απαιτεί εξηγήσεις   για την αποφασή σου.  Για να μη σε θυμόμαστε οι  τωρινοί και οι επόμενες  γενεές  ως εναν από τους μεγαλύτερους   ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
Χάνοντας τη μία μάχη μετά την άλλη στο ΄τέλος χάνετε  και ο πόλεμος. 

Οκ.  Matthew  Nimitz  το δήλωσε κατηγορηματικά  ---    Εαν οι Σκοπιανοί  κατοχυρώσουν το όνομα  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ   δεν θα μπορούν ---  εχουν το δικαίωμα ---  οι Ελληνες να το   χρησιμοποιούν. !!!!

No comments:

Post a Comment