Monday 30 May 2011

Ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΗ ΜΑΣ

                         ΣΥΝΕΧΕΙΑ

                        ΚΕΦΑΛΑΙΟ  Δ'

                        ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ  ΟΥΤΟΠΙΑ

   Σελιδες  326-327-328-329-330

Ο Ρίτσαρντ Γουέλς ενημέρωσε το Γκέρτσο για το πραξικόπημα κατά του παπά ,την πτώση του ,τη δολοφονία του και την ''ειρηνική'' εισβολή των Τούρκων, για την εμπέδωση της τάξης στο νησί.
Ο Ρώσος με το Γουέλς θα είχαν επαφή την επομένη με τον Πρόεδρο της Γαλλίας  Ζισκάρ ντ' Εσταίν,για τη μεταφορά του Καραμανλή στην Αθήνα,με το προεδρικό αεροπλάνο και για τη συμπαράστασή του στο μετέπειτα  ¨Ελληνα  Πρωθυπουργό.

Στην Αθήνα ο σταθμάρχης της  CIA  Σταίησυ Χωλς  Τζούνιορ ,είχε εντολή να πιέσει και υποστηρίξει τον ταξίαρχο  Ιωαννίδη για το πραξικόπημα κατά του  Μακαρίου.
Ο σταθμάρχης της  CIA  στην Αθήνα ,είχε και μια άλλη εντολή : Για να πειστεί ο Ιωαννίδης και οι δικοί του ,του είχε ήδη πετάξει το δόλωμα της Ανατολικής  Θράκης !!!!!
Δηλαδή οι Τούρκοι θα έκαναν δήθεν ειρηνική εισβολή στην Κύπρο και οι Αμερικανοί θα του έδιναν την Ανατλική  Θράκη για αντάλλαγμα !!!!
¨Ετσι κανένας ¨Ελληνας δεν θα παραπονιόταν. το αντίθετο μάλιστα !! Μόνο που δεν ήταν αλήθεια !!!!

Ο Γκέρτσος ε.ιχε τη γνώμη πως δεν έπρεπε να παρουσιαστεί μόνος του στον  Κ. Καραμανλή για να του μεταφέρει ένα τόσο σημαντικό γεγονός.
Θα ήταν προτιμότερο να συνοδεύεται και απο έναν της....ομήγυρης ας πούμε με τον κ. Ελρόυ Τζώρτζ.Αυτό αποκλείστηκε αμέσως, γιατί ήταν γνωστός και θα προκαλούσε υποψίες.

Με το ειδικό τηλέφωνο ο Ελρόυ Τζώρτζ επικοινώνησε εκείνη τη στιγμή με Λονδίνο. Αφησε παραγγελία να τον βρούν.
Θα περίμενε σε αυτό το τηλέφωνο περίπου 20'το πολύ. Σε 15' ο άνθρωπος του Ελρόυ Τζώρτζ τηλεφώνησε απο την Τζαμάϊκα όπου βρισκόταν σε ''συνέδριο'' Αμερικανών-Σοβιετικών και Ευρωπαίων πρακτόρων με θέμα :  ''Αποσταθεροποιήσεις καθεστώτων'' που δεν υποτάσσονταν στα μεγάλα καρτέλ.
Ο άνθρωπος που τηλεφώνησε ονομάζεται Ρόμπερτ  Μος  και είναι νόθος γυιός  ¨Αγγλου αξιωματικού και μιας Τζαμαϊκανής χωριατοπούλας που ο πατέρας της είχε ένα κτήμα με μπανανιές και αρτόδενδρα στο νησί.

Το νόθο παιδί όμως το ανέλαβαν οι καλόγριες της ¨Αγγλίας και ξαφνικά η μυστική υπηρεσία της Αγγλίας τον προσέλαβε σαν στέλεχος.
Ο  ''Θεός''δεν αφήνει τα ορφανά να πάνε χαμένα !
¨Εκανε λάμπρή σταδιοδρομία ο Μος. Πίσω απο εφημερίδες ,πίσω απο σταθμούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς,ως και εκδότης έγινε για να μην τον υποψιαστούν.
Τότε όμως έγινε και πράκτορας της  NSA .¨Ελα όμως που και η  KGB  ήθελε μερίδιο ;Και το πήρε. Μετά απο μια σοβαρή και προωθημένη συζήτηση μεταξύ  Ρ. Μος και και ο Α. Ντομπρίνιν ,πρέσβυ και πράκτορα της  KGB  στο τμήμα  παραπληροφόρησης ο Μος δέχτηκε να υπηρετεί και  τους  Σοβιετικούς !!!!

Πείστηκε με το ''επιχείρημα''ότι ΄΄ηταν νόθος γυιός της αγρότισσας Τζαμαϊκανής και τώρα εκτός απο μεγαλοπράκτορας ήταν και πρόεδρος του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων του Λονδίνου.
Τέτοια προσωπικότητα .Θα ήταν ''άκομψο'' λοιπόν από μέρους του να αρνηθεί.
Έτσι με τις ιδιότητες αυτές τηλεφωνήθηκε με τον Ελρόυ Τζώρτζ και συμφώνησε να συναντηθεί σε δύο μέρες στο Παρίσι και να συνοδεύσει το Γκέρτσο στο διαμέρισμα του Καραμανλή.
Ο Γκέρτσος σήκωσε το ακουστικό και έκλεισε συνάντηση για τις  14  Ιουνίου  1974  και ώρα  12  το μεσημέρι.
Ο Κλαίρ Ελρόυ  Τζώρτζ και ο Ρίτσαντ Γουέλς με αεροπλάνο της γραμμής έφτασαν στην Αθήνα ; Ο Γουέλς έμεινε ο Ελρόυ Τζώρτζ πέταξε για την Ουάσινγκτον και απο εκεί κατ' ευθείαν για το Φορντ Μηντ του Μέρυλαντ.
¨Εκανε αμέσως ενημέρωση.  Την ίδια ώρα έφθαναν στην Αθήνα με προορσμό την πρεσβεία των  ΗΠΑ , οι: Μόντηγκλ  Στερνς ,ο κατοπινός πρέσβυς των  ΗΠΑ στην Αθήνα, διπλωμάτης και πράκτορας της  NSA  ο Γκας Αβράκωτος  Ελληνοαμερικανός πράκτορας της  CIA  και ο τζο Σίσκο ,υφυπουργός εξωτερικών των  ΗΠΑ  και πράκτορας της  CIA  .
Συναντήθηκαν με το Ρ. Γουέλς ,το Σταίησυ Χωλς Τζούνιορ και άρχισε η ενημέρωση. Μετά 30' είχαν κανονίσει το συντονισμό δράσης.

Στις  14  Ιουνίου  1974  στις  12  το μεσημέρι ακριβώς ο Παναγιώτης Λαμπρίας υποδεχόταν τους δύο επισκέπτες.
Τους οδήγησε στο μικρό σαλόνι. Σε πέντε λεπτά έκανε την εμφανισή του ο Καραμανλής.  ¨Εγιναν οι συστάσεις απο το Γκέρτσο.
Ο Καραμανλής περιεργάστηκε τον επισκέπτη με μια γκριμάτσα που έλεγε : ''Τι σκατά προσωπικότητα ειν'τούτος''.Και είχε δίκιο.
¨Ενα υποτιθέμενο μουστάκι οχι παραπάνω απο τριάντα άτακτα τοποθετημένες τρίχες,σκέπαζαν το επάνω χείλος του που ήταν σηκωμένο απο φυσικού του αφήνοντας ακάλυπτα τα κιτρινισμένα δόντια του .
Τα μαλλιά του αραιωμένα σημαντικά ίσια έπεφταν σαν στάχυα σκεπάζοντας τα μεγάλα αυτιά του .Ο χοντρός σκελετός των γιαλιών του ήταν απόλυτα ταιριαστός με το παχύ κάτω χείλος του στόματός του και το άτσαλο ντυσιμό του έδινε την εντύπωση ενός αστείου ψιλόλιγνου ανθρωπάκου.
Και όμως είχε τόση δύναμη !!  Φρόντισε για την επάνοδο και κατόπιν τη στήριξη του Καραμανλή και αργότερα δημιούργησε ,στήριξε ,επέβαλε, και διατήρησε την Πρωθυπουργό της Αγγλίας  Μάργκαρετ Θάτσερ .
Μάλιστα ειναι και νονός της : τη βάφτισε ''σιδηρά κυρία''!!!

Πρώτος έλαβε το λόγο ο φίλος του Καραμανλή Γκέρτσος και τον ενημέρωσε για τη συνάντηση της Γενεύης .
Ο Ρόμπερτ Μος μετέφερε στον Καραμανλή τις ανησυχίες των  ΗΠΑ  για την επικρατούσα κατάσταση στην Ελλάδα τους λόγους που έπρεπε να πραγματοποιηθεί το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου και οτι καιρός ήταν να τελειώνουν με τον Αρχιεπίσκοπο.
Διαβεβαίωσε τον Καραμανλή πως συμφωνεί και η κυβέρνηση της Αγγλίας η οποία δεν ζητούσε τίποτε άλλο παρά τη διατήρηση της βάσης στο νησί.

Είπε και άλλα και κατέληξε πως η χώρα του τον χρειάζεται και τις λεπτομέρειες επανόδου του θα τις κανόνιζαν οι  ΗΠΑ  σε συνεργασία και με τις άλλες Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις,όπως για παράδειγμα της Γερμανίας και της Γαλλίας της οποίας η φιλία στο πρόσωπο του Καραμανλή ήταν δεδομένη.
Ανέφερε ακόμα οτι θα πειστούν οι διάφοροι πιστωτικοί οργανισμοί και το ξένο κεφάλαιο να κάνουν επενδύσεις και δάνεια για την ανόρθωση της Ελληνικής οικονομίας,τη οποία καταρράκωσαν οι άφρονες συνταγματάρχες κ.λ.π.
Τα είπε όλα αυτά χωρίς να ''θυμηθεί''ποιοί παρέδωσαν την εξουσία στους συνταγματάρχες.

Ο Κ. Καραμανλής όμως ήθελε να ενταχθεί η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα και το δήλωσε απερίφραστα.
Ο Ρόμπερτ Μος το υποσχέθηκε. Ο Καραμανλής είπε στο Γκέρτσο να κάνει επαφή με το Βατικανό και τους Ιταλούς πολιτικούς ,Φρανζέσκο Κοσίγκα και Τζούλιο Αντρεότι και να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους.
Ο Γκέρτσος τον διαβεβαίωσε πως θα στείλει άνθρωπό του το διευθυντή των επιχειρήσεών του Φραντζέσκο Πασιέντζα ,στη Ρώμη και το Βατικανό και θα τον ενημερώσει σε 48 ώρες.
Ο Φ. Πασιέντζα εκτός απο υπάλληλος στις επιχειρήσεις του Γκέρτσου ήταν πράκτορας της  CIA  πράκτορας των Ιταλικών και Γαλλικών υπηρεσιών , προσωπικός φίλος του Μ. Λεντίν ,του μεγαλοστελέχους της  NSA  και μέλος της Στοάς  P2. 
Στην ίδια Στοά ήταν μεταξύ των άλλων και οι Αντρεότι και Κοσίγκα.   Ο Αντρεότι έγινε πρωθυπουργός της Ιταλίας και ο Κοσίγκα πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αυτά όλα τα αγνοούσε ο Καραμανλής, αλλά και να τα ήξερε !!!!

Η συζήτηση πήρε τέλος και οι δύο επισκέπτες έφυγαν και κατευθύνθηκαν στο Βασιλικό Ινστιτούτο για να γευματίσουν .
Εκεί στο αμύθητου πλούτου περιβάλλον με τους βαρείς κρυστάλλινους πολυελαίους τα κρυστάλλινα ποτήρια ,τα πανάκριβα φαγητά και τις χειροποίητες δερμάτινες πολυθρόνες ,τους περίμεναν οι Μπράϊαν Κρόζιερ, πράκτορας της  CIA  και στέλεχος του Αμερικανικού Ινστιτούτου Χέριτατζ, το οποίο ασχολείται με την εσωτερική κατάσταση των χωρών όλου του κόσμου.
Ήταν ακόμη ο Φρανκ Καρλούτσι της  DIA  επι προεδρίας  Ρήγκαν έγινε σύμβουλος για θέματα Εθνικής Ασφαλείας στο Λευκό Οίκο και κατόπιν Υπουργός Άμυνας των  ΗΠΑ και ο Βέρνον Γουώλτερ της  NSA  που διορίστηκε επι Ρήγκαν αντιπρόσωπος των ΗΠΑ  στον  ΟΗΕ.

Η ομάδα αυτή ήταν η πιο επικίνδυνη στον κόσμο, γιατί είχε μια σπάνια ειδικότητα.!!
ΤΗΝ  ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ   ΤΩΝ   ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ !!!!!!
Για να καταλάβει ο αναγνώστης θα πρέπει να αναφερθώ σε μερικές δραστηριόητες της εκλεκτής αυτής ομάδας.
Η μεγάλη επιτυχία της ήταν στη Χιλή όπου ο Μος ο Καρλούτσι και ο Γουώλτερ εφάρμοσαν το σχέδιο  ''Δρόμος  Ι  και Δρόμος  ΙΙ'' αποσταθεροποίησαν το καθεστώς  Αλλιέντε και οδήγησαν τον εκλεγμένο Πρόεδρο στο θάνατο το Φθινόπωρο του  1973 !!!!

Συπτωματικά το Νοέμβριο του  1973  στην  Ελλάδα το τάνκ μπήκε στο  Πολυτεχνείο, ο Γ. Παπαδόπουλος εκδιώχτηκε και ανέλαβε ο Ιωαννίδης.
Το διάστημα που είχε περάσει απο το πραξικόπημα στη Χιλή ήταν περίπου δύο μήνες . Το αίμα ήταν νωπό ακόμη στα χέρια τους.
Στη διάρκεια του γεύματος λοιπόν συζήτησαν όλες τις πτυχές της επανόδου του Καραμανλή στην Ελλάδα και μαζί και της Δημοκρατίας. Μέχρι και το εκλογικό μας σύστημα ρύθμισαν εκεί.
Εκείνο όμως που είχε ιδιαίτερη βαρύτητα ήταν το Κυπριακό ζήτημα.  Εκεί στάθηκαν περισσότερο.
Για το θέμα αυτό ανησυχούσε ο Γκέρτσος ,ιδιαίτερα στο σημείο που οι Αμερικανοί είχαν υπ' όψη τους να βοηθήσουν τον  Α. Παπανδρέου .
Θα έφερνε αντιρρήσεις είπε.  Θα κατέβαζε κόσμο.  ¨ΟΛΑ τα στελέχη του  ΠΑΚ.  Το  ΚΚΕ θα πριμοδοτούσε μια τέτοια κίνηση και ας έλεγε η  KGB .  Το ΚΚ στην Ελλάδα έχει τις ιδιομορφίες του που δεν πρέπει να σας διαφεύγουν.

Ο Βέρνον  Γουώλτερ αυτός ο ασουλούπωτος γίγαντας με τη σουβλερή μύτη και τα γερακίσια μάτια ξέσπασε σε βροντερά γέλια.
Η υπόλοιπη ομάδα χαχάνιζε ακολουθώντας τον γίγαντα . Ο Γκέρτσος τους κοίταζε στην αρχή έκπληκτος ,αλλά μετά η Ελληνική πονηριά θρονιάστηκε στο πρόσωπό του και περίμενε.
Για να γελάνε τούτοι σκέφτηκε σε κάποιο τσουβάλι έχουν βάλει μέσα τον Α. Παπανδρέου και κρατάνε το σύρμα οι άτιμοι !!!    Και είχε δίκιο !!!!!!

Μονομιάς ο γίγαντας  Γουώλτερς σταμάτησε να γελάει, σαν να πάτησε κουμπί.  Τα μάτια του σκοτείνιασαν απειλητικά.
Τα χείλια του σφίχτηκαν και έγιναν ίσια γραμμή. ¨Οταν μιλούσε η φωνή του δεν είχε τίποτα το ανθρώπινο.
¨Ηταν ήχος συριχτός ,κοφτός, λαχανιασμένος, σαν να πνιγόταν απο επιθανάτιο ρόγχο.
Ο  Α.  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΕΔΩ !!!!! είπε και έδειξε την τσέπη του ζαρωμένου σακακιού του.
Εμείς τον σπουδάσαμε (η  NSA  δηλαδή)εμείς του εξασφαλίσαμε πτυχίο ,εμείς τον κάναμε καθηγητή,εμείς θα τον κάνουμε και πρωθυπουργό της  Ελλάδας.
Εμείς τον στέλνουμε στην Ελλάδα σαν στοπαριστεί του  ΚΚΕ.  Μας χρωστάει ο Α. Παπανδρέου.

ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΜΑΣ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ.!!   ΜΕΤΑ !!!!!!!!

Συνεχιζεται.................



.

No comments:

Post a Comment