Thursday 9 November 2023

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΖΥΓΟΥ

 Κάποιος ήθελε να παντρευτεί δυσκολευόταν ομως να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις πιθανές υποψήφιες. Δίνει σε κάθε γυναίκα ενα δώρο $5000.00  και παρακολουθεί να δει τι θα κάνουν με τα χρήματα.

 Η πρώτη κάνει μια ολική αναμόρφωση πηγαίνει σε ενα φανταχτερό σαλόνι ομορφιάς φτιάχνει τα μαλλιά της νέο μακιγιάζ αγοράζει πολλά νεα ρούχα και ντύνεται πολύ ομορφα για τον άντρα. Του λέει το έκανε αυτό για να ειναι πιό ελκυστική για εκείνον γιατί τον αγαπάει τόσο πολύ . Ο Αντρας εντυπωσιάστηκε. !!

Η Δεύτερη πηγαίνει για ψώνια για να αγοράσει δώρα στον άντρα. Του πέρνει ενα νέο σετ μπαστούνια γκόλφ μερικά νέα πρόσθετα για τον υπολογιστή του και μερικά ακριβά ρούχα. Καθώς παρουσιάζει αυτα τα δώρα του λέει οτι εχει ξοδέψει ολα τα χρήματα για εκείνον επειδή τον αγαπάει πολύ. Και πάλι ο αντρας εντυπωσιάζεται.!!

Η τρίτη επενδύει τα χρήματα στο χρηματιστήριο. Κερδίζει πολλαπλάσια των $5000.00 του δίνει πίσω τα $5000.00 και επανεπενδύει τα υπόλοιπα σε εναν κοινό λογαριασμό. Του λέει οτι θέλει να αποταμιεύσει για το μάλλον τους γιατί τον αγαπάει πολύ. Προφανώς ο αντρας εντυπωσιάστηκε.!!

Ο Αντρας το σκέφτηκε για πολλή ώρα τι ειχε κάνει κάθε γυναίκα με τα χρήματα που τους ειχε δώσει. 

Και μετά παντρεύτηκε αυτήν με τα μεγαλύτερα  ΒΙΖΙΑ !!!!!!

Οι άντρες ετσι είναι. !!!!!!!



No comments:

Post a Comment