Thursday 14 April 2011

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ

              Η  ΘΕΩΡΙΑ   ΤΟΥ  ΔΕΜΕΝΟΥ   ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ 
                     Σελιδες  311-312

Το  1976  θα ματαιωθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ εξαιτίας του σκανδάλου Λόκχηντ, που τα πλοκάμια του αγκάλιασαν τον πρόεδρό και  Πρίγκηπα της Ολλανδίας Βερνάρδο.
Ετσι το Σεπτέβριο του  1977 στο Αουκσμπουργκ της Γερμανίας συνέρχεται υπό την υψηλή εποπτεία του Καρδιάλιου Μπενέλι ολόκληρη η αφρόκρεμα της συντηρητικής δεξιάς,για να εδραιώσει τις βάσεις της Κεντρώας κίνησης.
Ο Μονσινιορ Μπενέλι (Καρδινάλιος του Βατικανού)κάλεσε να συμμετάσχουν εκτός του Ανιέλι τον Αρχιστράτηγο του ΝΑΤΟ  Αλεξάντερ Χαίηγκ ,τον Γεν, Γραμματέα Γιόζεφ Λουνς ,το Ζακ Σιράκ ,το Μάριο Σοάρες ,το Λ,Τίντενμανς ,το Φράντς Γιόζεφ Στράους το Χέλμουτ Κολ,τον Αντρεότι το Φανφάνι το Σλέσσιγκερ, το Βανς , το Μπρεζίνσκυ και τον αναπληρωτή Διευθυντή της ''Τριμερούς ''Τζώρτζ Φράκλιν.

(Πριν απο τη συγκέντρωση του Αουγκσμπουργκ ο Στράους είχε συγκαλέσει στο Σάλτσμπουγκ το 1976 μια μίνι συγκέντρωση ''ανεπίσημη''που περιλάμβανε μόνο εκπροσώπους των κεντρώων και δεξιών κομμάτων της Ευρώπης .Απο την Ελλάδα έλαβε μέρος η Ν. Δημοκρατία με εκπρόσωπό της το Γιάννη Παλαιοκρασσά, σημερινό επίτροπο στην  ΕΟΚ).

Τα θέματα-συμπεράσματα που κυριάρχησαν στη συγκέντρωση ήταν.
1-- Η ''Ευρωκομουνιστική ''στρατηγική των Δυτικών κομμουνιστικών κομμάτων δεν είναι παρά μια αξιολύπητη τακτική που στην πραγματικότητα αποτελεί τρύκ (παγίδα)της Μόσχας.
2--Αν δεν οικοδομηθεί μια ρωμαλέα Ευρώπη ,οι ''δύο ιμπεριαλισμοί ''θα συνεχίσουν να κυριαρχούν σε ολόκληρο τον κόσμο (συμμετοχή των κομμουνιστών στις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα σήμαινε το τέλος της Ατλαντικής Συμμαχίας).
3--Η Κίνα συμφωνεί με το Στράους ,ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος ελλοχεύει στην Ισπανία και στην Πορτογαλία .Εξ ίσου υπαρκτός κίνδυνος ελλοχεύει στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο .

Το νησί της Κύπρου μετά τον αφανισμό ...........ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ......του ...Μακαρίου...αν δεν αποδεχθεί τα δέκα σημεία του Σχεδίου Ατσεσον,θα πρέπει να καταστεί '''''δεμένο αεροπλανοφόρο''''πάνω στο οποίο θα υπάρχουν μόνο '''''' Νατοϊκά '''''στρατεύματα με την αρμόζουσα υποδομή ''''''αεροδρόμια,,,,,στρατώνες,,,,λιμάνια,,,,τηλεπικοινωνιακές βάσεις,,,,κ.λ.π.
Αυτό θα ισοδυναμούσε με ειρήνη και ασφάλεια στη Μεσόγειο.Γι'αυτό εκπονήθηκε σχέδιο απομάκρυνσης των κατοίκων με το κωδικό όνομά ''έξοδος''.
Οι κάτοικοι του νησιού θα αποζημιωθούν και θα ''υιοθετηθούν ''απο τις ενδιαφερόμενες χώρες (Για το σχέδιο ''Εξοδος''αναφέρουμε λεπτομεριακά σε προηγούμενο κεφάλαιο).

4--Παρά την ειρηνική φιλοσοφία των ΗΠΑ η Ευρώπη οφείλει να προχωρήσει στον επαναξοπλισμό της.
5--Η Κίνα θα έβλεπε ευνοϊκά τη δημιουργία μιας Δυτικοευρωπαϊκής Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης που θα προήδρευε ο Στράους και θα ένωνε κάτω απο τη σκεπή της ολα τα μετριοπαθή στοιχεία των Δυτικοευρωπαϊκών χωρών.
Η Ενωση αυτή θα χρησίμευε σαν φρένο στους ηττοπαθείς συνασπισμούς και θα εξασφάλιζε στην Ευρωπαϊκή Ηπειρο τις τόσο αναγκαίες ,έιρήνη και γαλήνη.
Για το σχέδιο βίαιας ,,,εκκένωσης,,, της Κύπρου συμφώνησαν όλοι πλην του Α. Χαίηγκ ο οποίος μειοψήφισε.  Σαν εκτελεστικό όργανο του σχεδίου ορίστηκε το ΝΑΤΟ (Μνημόνιο του ΝΑΤΟ για σχέδιο Εξοδος)που σε συνεργασία με την  NSA  θα φέρουν σε πέρας την αποστολή οταν οι διεθνείς συνθήκες το επιτρέψουν αλλά οπωσδήποτε εντός  20ετίας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Λέσχης όσοι συμμετείχαν στη Συνέλευση είχαν την τιμή να ακούσουν την παρέμβαση του Τζοβάνι Ανιέλι ο οποίος με πολλή βίαιη γλώσσα αντέκρουσε τις απομονωτικές ιδέες του Στράους και των φίλων του.
Η έκρηξη του Ανιέλι δεν αφορούσε τα θέματα της συνεδρίασης αλλά ήταν η συνέχιση της σύγκρουσης των δύο τάσεων που συνεχιζόταν αμείωτη.
Αξιοσημείωτη παρατήρηση....Στη μίνι -ανεπίσημη συγκέντρωση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Σάλτσμπουργκ το  1976  την τελευταία ημέρα των εργασιών και αφού έδιωξαν με κάποιο πρόσχημα (μάλλον ότι τελείωσαν οι εργασίες)όλους τους εκπροσώπουςτων συντηρητικών κομμάτων εμφανίστηκαν ο Γεν.Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιόζεφ Λουνς ο Αρχηγός των Μυστικών Υπηρεσιών και ασφαλείας της Συμμαχίας ο Αρχηγός της  NSA  και οΜονσινιόρ Μπενέλι.
Εκεί σε μια σύσκεψη που κράτησε  45'  αποφασίστηκε η .........ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ......του Αρχιεπισκόπου ......ΜΑΚΑΡΙΟΥ..........Τη δολοφονία θα μεθόδευε η   NSA   σε συνεργασία με τον Γεν. Γραμματέα του  ΝΑΤΟ .
Εκτελεστής θα ήταν ο  Ρουμάνος  πράκτορας της  CIA  Βασίλε  Γκεόργκε υποστηριζόμενος απο  πράκτορες  της   CIA  και  DIA

Η μέθοδος ήταν γενικά απλή.  Πυροβολισμός του θύματος  (Μακαρίου) με ειδικό όπλο στο οποίο δεν μπαίνουν κοινές σφαίρες αλλά μια μακρόστενη αμπούλα που περιέχει δηλητηριασμένη βελόνα.
Η βελόνα αυτή σαν πετύχει το στόχο της στην καρδιά ή στη γύρω περιοχή της απαιτούνται  24  ώρες για να επέλθει ο θάνατος.
Αν όμως η δηλητηριασμένη σχεδόν αόρατη βελόνα πατύχει το θύμα της σε οποιοδήποτε μέρος του σωματος του τότε ο θάνατος επέρχεται σε  48  ώρες το πολύ.
Με το πάτημα της σκανδάλης δεν ακούγεται κανένας ήχος παρά ένα απλό''' πλαφ '''σαν να ανοίχτηκε ξεθυμασμένη σαμπάνια..

     Συνεχιζεται

No comments:

Post a Comment