Saturday 4 June 2011

ΉΤΑΝ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ !!!! Ας ΤΑΒΛΕΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

               ΣΥΝΕΧΕΙΑ

               ΚΕΦΑΛΑΙΟ   Δ'

               ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ   ΟΥΤΙΠΙΑ

               Σελιδες   343-344-345-346

Ο  Παπανδρέου έφυγε ζαλισμένος από το γραφείο του Κρόζιερ και πήγε στην Δ' Πτέρυγα στο κτίριο  7  μέσα στο στρατηγείο της   NSA,  όπου και κοιμήθηκε στο πολυτελές διαμέρισμα που του είχαν παραχωρήσει.
Ξύπνησε ευδιάθετος . Οι φοβίες του είχαν μειωθεί σημαντικά. χαμογελούσε ευχαριστημένος. 

..........................................................................................................................................................................
¨Ηταν τυχερός άνθρωπος σκεφτόταν.      Η μοίρα είχε διαλέξει γι' αυτόν.!!!!!!
¨Ηταν ο εκλεκτός .!!!!!!!!!   Ας  ΤΑΒΛΕΠΕ    Ο   ΠΑΤΕΡΑΣ  ΤΟΥ  .!!!!!!!!!!!!!!
.........................................................................................................................................................................

Γελούσε χαιρέκακα αλλά είχε διάθεση.  Το φαγητό του ήταν προσεγμένο.  Αριστοκρατικό.!!!!
Το κρασί γαλλικό Σατωρνέ του  1963.  Παλιό.  Μεθυστικό.!!!!!! Δεν είχε ξαναπιεί τόσο καλό κρασί.  Τι άρωμα.!!! 
Ο λαγυγγάς του γαργαλιόταν ερεθιστικά.  Σιγά-σιγά το ήπιε όλο.  ¨Αφηνε βέβαια μια κάποια γεύση πικραμύγδαλου σε κάθε γουλιά αλλά.....ποιός πρόσεχε τις λεπτομέρειες.
Οι άνθρωποι ,που τον παρακολουθούσαν από τις αόρατες κάμερες σκυθρωποί και αμίλητοι, σήκωσαν μόνο τον αντίχειρα προς τα πάνω χωρίς να πούν λέξη.

Ο καπνιστός σολωμός από το  Ντένβερ του Κολοράντο , ήταν τόσο τρυφερός που χρειαζόταν μόνο μια φορά να μασήξει για να κατέβει αργα-νωχελικά στο λαρύγγι του.
Η γεύση του πικραμύγδαλου ήταν σημαντικά μειωμένη, απ'ότι στο κρασί. Το πρωινό ήταν και αυτό βασιλικό.
Τα σωταρισμένα εντόσθια των πουλιών, είχαν και αυτά μια γεύση πικραμύγδαλου......αλλά μπορεί να είχαν σωταρισθεί με αμύγδαλα από το Νότο.  Μήπως τις πέστροφες που είχε φάει στον Καναδά ,δεν τις είχαν μαγειρέψει με αμύγδαλα; !!!!!!

Την επομέν, ώρα  8, ήρθαν στο  Φορτ  Μηντ οι άνθρωποι του Δημοσίου Λογιστικού από τη Νεα Υόρκη,για ενημέρωση.
Περί όπλων ο λόγος!!!!!!!  Το Δημόσιο Λογιστικο γραφείο των ΗΠΑ  είναι υποκατάστημα του  Αμαρικανικού Πενταγώνου.
Ασχολείται αποκλειστικά με τους εξοπλισμούς των  ΗΠΑ,  και όλων των χωρών του κόσμου. Στην πραγματικότητα είναι νόμιμος ατζέντης των εταιριών όπλων.
Ρυθμίζει τις αγορές και τις πωλήσεις των  ''προϊόντων'' των εταιριών.
Μεσολαβεί στις  ΄΄θερμές'' και ΄΄φιλικές'' Χώρες. Αν αντιδράσουν κάπου οι  ''θερμές'' Χώρες τότε κινούνται τα νήματα για να γίνουν οι πωλήσεις.
Ο τζίρος πρέπει να είναι τόσος όσο έχουν κανονίσει οι οικονομολόγοι των εταιριών. Οι ''συστάσεις'' οι πιέσεις στις κυβερνήσεις είναι σε πρώτο πλάνο.
Αν τα ΄΄διπλωματικα΄΄μέσα δεν αποδώσουν ,τότε υπάρχει και η μέθοδος της  ''κάνης''!!!

Η  ''ενημέρωση''του Α. Παπανδρέου από τους άνδρες του Δημοσίου Λογιστικού ήταν τόσο εξαντλητική ,που ο Παπανδρέου υπέγραφε από ένα σημείο και μετά χωρίς να καταλαβαίνει.
Οι  4  άνδρες αποχώρησαν ,ευχαριστώντας τον για τη συνεργασία. Τα κυριώτερα σημεία της συνάντησης ήταν:  
Η Ελληνική βιομηχανία !!!! όπλων θα διατηρηθεί σε νηπιακή κατάσταση.  Για τις ανάγκες της  Ελλάδας ,θα προμήθευαν οπλισμό οι  ΗΠΑ  και το  ΝΑΤΟ.
¨Οταν λέμε  ΝΑΤΟ  εννοούμε  Ευρωπαϊκές βιομηχανίες όπλων τις οποίες θα υποδείκνυαν οι  ΗΠΑ. !!
Σοβιετικά όπλα απαγορεύονται να χρησιμοποιηθούν από τον Ελληνικό στρατό. 
Μόνο σε συνεννόηση με το Γραφείο Λογιστικού -μέσω του συνδέσμου-θα μπορούσε η υπό τον Α. Παπανδρέου κυβέρνηση να πραγματοποιεί εμπόριο με τα ανάλογα ποσοστά.
Κάποιο μικρό ποσοστό θα έπαιρνε η  DIA  στην Αθήνα και το υπόλοιπο η Ελληνική κυβέρνηση. Σαν αντιπολίτευση ''θα έσπρωχνε το χέρι της κυβέρνησης''  Καραμανλή και θα βοηθούσε να πραγματοποιείται τέτοιο εμπόριο.   Με το αζημίωτο φυσικά.!!
Στις περιπτώσεις που θα πρέπει οι  ΗΠΑ  να επιβάλουν εμπάργκο ,η Ελλάδα θα παραλαμβάνει όπλα από διάφορες βιομηχανίες  ''καθ'υπόδειξη'' θα σπάει το εμπάργκο και θα πουλάει τα ανάλογα όπλα. Στη μαύρη αγορά και με τις τρέχουσες τιμές της μαύρης αγοράς φυσικά.!!!

Για την κίνηση των  6  για την  ''ειρήνη''η οποία βρίσκεται σε ικανοποιητικό στάδιο και στην οποία θα συμμετέχουν έξη σοσιαλιστές ηγέτες από διάφορες Χώρες θα λάβουν πέντε εκατομμύρια δολλάρια από το  Γραφείο  Λογιστικού ,για τη δημιουργία και τη στήριξη της κίνησης, μέχρις εκεί που θα οριστεί από εμάς,
Την κίνηση των έξη θα δημιουργήσει η κόρη του  Βαρώνου  Ρότσιλντ και ερωμένη του  Ούλοφ  Πάλμε . Ο  Ρότσιλντ ενδιαφέρεται για την κανονική ροή όπλων στο Ισραήλ και την αγορά της εκλησιαστικής περιουσίας στην  Ελλάδα .
Θα το ρυθμίσει με τον Κ. Μητσοτάκη,που θα συμμετέχει στην κυβέρνηση  Καραμανλή!!!!!!
Θα το δούμε....Ϊσως να τα δώσει η κυβέρνησή σου...Έχε το κατά νου.....
Την ίδια ημέρα ,αργά το βράδυ, κατέφθασε ο άτσαλος γίγαντας ,Βέρνον  Γουώλτερ.
.....Πέντε τσεκς.... με διάφορα ποσά παραδόθηκαν στο μέλλοντα  Πρωθυπουργό της Ελλάδας ,με ευχές και.....παραινέσεις    ΠΑΤΡΙΚΕΣ,!!!!!!

Πέρασαν δύο ήσυχες ημέρες, χωρίς  ''ενημερώσεις''και επισκέψεις. ¨Ηταν ημέρες διαλογισμού για τον Ανδρέα  Παπανδρέου .!!!
Επαφή με τον έξω κόσμο δεν είχε.

Στην Ελλάδα ,είχε επιστρέψει ο Κ. Καραμανλής. Ορκίστηκε ενώπιον του Γκιζίκη , του Χουντικού και του νέου  Αρχιεπισκόπου  Σεραφείμ.
Ας μην ψάξουμε που ανήκει ο  Σεραφείμ πολιτικά. Με τον εαυτό του τάχει καλά πάντως.
Από το ξενοδοχείο  Μ. Βρετάνια ο Κ. Καραμανλής άρχισε να κυβερνάει την  Ελλάδα.  Φαίνεται ότι κάτι αλλάζει στο πολιτικό σκηνικό, αλλά.!!!  Στις πρεσβείες των  ΗΠΑ  και της  Σοβιετικής  ¨Ενωσης συντελούνται πραγματικές αλλαγές.
Άνθρωποι έρχονται και άλλοι φεύγουν. Στην πραγματικότητα οι διπλωματικές και μυστικές υπηρεσίες της  Αμερικανικής πρεσβείας ,έχουν περιέλθει στα χέρια ενός μόνο ανθρώπου:  του Μόντηγκλ Στερνς.
¨Εχει ανοιχτή γραμμή με τη  NSA  τον Κίσσιγκερ  προσωπικά και τον αρχιστράτηγο του  ΝΑΤΟ. Το  Λουνς δεν τον πολυεμπιστεύεται.
Ο  Μ. Στερνς με εντολές του τριγώνου που προανέφερα ,προετοιμάζει τη δεύτερη απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο.
Όλοι περιμένουν . Η  κυβέρνηση  Καραμανλή επιλεγμένη και διορισμένη με ετικέτα ,προσπαθεί να κυβερνήσει.!! αγνοώντας.... αλλά υπακούοντας τυφλά.!!!!!!

Στα τέλη Ιουλίου ,ο Α. Παπανδρέου είχε πολύ ευχάριστες επισκέψεις :  Ο Στάνλεϋ  Σάϊνμπάουμ, ο Λεφέμπρ και ο τζων  Πάρκερ : (Ελληνοαμερικανός ,Παρασκευόπουλος ονομάζεται)
Τρεις εξαιρετικά μορφωμένοι άνθρωποι της  Αμερικής. Ανήκουν και οι τρεις στην  NSA  και στα καρτέλ. Δεν είναι όλα αρμονικά;

Η  ''ενημέρωση'' δεν ήταν ακριβώς ενημέρωση με τη ψυχρή έννοια του όρου.  ¨Ηταν μια αρκετά φιλική κουβέντα,μεταξύ φίλων.
Και οι τρεις επανειλημμένα είχαν βοηθήσει τον Α. Παπανδρέου  στα χρόνια της ''αθωότητας'' που εζησε στην Αμερική.
Μέχρι και καθηγητή πανεπιστημίου τον έκαναν. Σε όλες τις ακαδημαϊκές εργασίες του ,ο Σαϊνμπάουμ τον βοήθησε σαν αδελφός.
Ο Λεφέμπρ ήταν κάτι σαν δημόσιες σχέσεις του Α Παπανδρέου ,στο Γαλλοεβραϊκό κατεστημένο.
Ο Πάρκερ ,το πατριωτάκι ''Θαυμαστής'' του Γέρου της ''Δημοκρατίας''  θαύμαζε και τον Ανδρέα.
Γι'αυτό είχε μεσολαβήσει στο  Μπιλ  Ταβουλαρέα  της  MOBIL, και εκείνος έδινε μια ετήσια επιχορήγηση μερικών χιλιάδων δολλαρίων στον Α. Παπανδρέου .
Δεν είναι περίεργο αυτό .  ¨Ολα τα καρτέλ στην Αμερική ,δίνουν επιχορηγήσεις στη σπουδάζουσα νεολαία.
Στους αριστούχους ,λένε επίσημα;   Αλλά άμα είσαι γιός του  ''Γέρου της Δημοκρατίας''και αριστούχος να μην είσαι--και ο όποιος  Σαϊνμπάουμ να σε βοηθάει στις εργασίες σου , διατριβές κ.λ.π. Ε σε επιχορηγούν.
Άλλωστε το ίδιο έκανε και το Ίδρυμα  Ροκφέλλερ το 1959  και 60.  Με χρήματα του  Ροκφέλλερ ήρθε ο Α. Παπανδρέου στην Ελλάδα.
Τώρα ,οτι ο Χένρυ  Κίσσιγκερ ήταν δημιούργημα και στέλεχος των Ροκφέλλερ ,είναι εντελώς συμπτωματικό.!!!!!

Στην πολιτική χρειάζεται κανείς προστάτες. Μόνο που στους προστάτες πρέπει να είναι κανείς υπάκουος, να ακολουθεί τη γραμμή τους και να τους ξεπληρώνει χίλιες φορές παραπάνω από αυτά που του έχουν δώσει στον οικονομικό και πολιτικό τομέα.
Τα καρτέλ είναι κάτι σαν τους  BOOKMAKERS  τους στοιχιματζίδες στις κούρσες του ιπποδρόμου. Για παράδειγμα τα 100 δολλάρια που θα χάσουν και τα χρωστάνε, την πρώτη εβδομάδα γίνονται  1000. τη δεύτερη  10.000 και στο μήνα 100.000 δολλάρια.
Αν δεν τα πληρώσουν ,δύο μπράβοι τούς σπάνε την ωμοπλάτη, το ένα πόδι και τα μισά δάκτυλα των χεριών  για  την αποπληρωμή του χρέους.
Μόνο που αυτό ανεβαίνει αυτόματα κατά 10.000 δολλάρια. Στην εβδομάδα πάνω πάνε για την είσπραξη. Να κρυφτείς;  Δεν υπάρχει περίπτωση . Θα σε βρούν όπου και να βρίσκεσαι,και αν δεν πληρώσεις σου σπάνε οτι σου έχει απομείνει γερό στο σώμα.
Τελικά σου στρίβουντο κεφάλι και πεθαίνεις. Τέτοιος θάνατος !!!Φρικτός  !!! Για να μάθεις να πληρώνεις και να μη χαλάς την  ''πιάτσα''!!!

Να επιστρέψουμε λοιπόν στη συνάντηση των φίλων του Α. Παπανδρέου στη σουϊτα της  NSA . Κάτι παρόμοιο ήταν και οι τρεις , αλλά η μόρφωσή τους την οποία χρωστούσαν στα καρτέλ ,δεν τους επέτρεπε βαρβαρότητες.!!!!
¨Αλλωστε είχαν αυτοχριστεί  ''σύμβουλοι και φίλοι''του Α. Παπανδρέου. Για τις βάρβαρες δουλειές των καρτέλ υπήρχαν άλλοι πολλοί.!!!!

Στη διάρκεια του γεύματος ,συζητήθηκαν ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούσαν τα καρτέλ. Μακροπρόθεσμα ρυθμίστηκε το ζήτημα του......ΑΙΓΑΙΟΥ.!!!!!!!!
Το ποσοστό που θα είχαν δηλαδή τα διάφορα καρτέλ, στη μοιρασιά της τούρτας. Ο κ. Λεφέμπρ είχε την άποψη πως στο Ελληνικό Δημόσιο, θα χρειαστεί να εργαστούν άνθρωποι του νέου καθεστώτος.
Επι  Πρωθυπουργίας  Παπανδρέου να δημιουργηθεί ένα είδος εταιρίας στο   ΑΙΓΑΙΟ  αθόρυβη αλλά αποτελεσματική. 

¨Ετσι στη δεδομένη στιγμή θα περάσουν ανώδυνα στα καρτέλ τα  ''γραμμάτια'' του πετρελαίου και ο λαός της Ελλάδας θα το αποδεχθεί με την κατάλληλη προετοιμασία.

Η Ελληνική διοίκηση χρειάζεται πιστούς ανθρώπους . !!!ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ.!!!!!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 

No comments:

Post a Comment