Saturday 4 June 2011

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ NSA ΚΑΙ ΤΑ $50 εκ.

                      ΣΥΝΕΧΕΙΑ

                      ΚΕΦΑΛΑΙΟ  Δ'

                       ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ  ΟΥΤΟΠΙΑ 

                       Σελιδες  339-340-341-342

------Μα γι' αυτό και εγώ θα επιμείνω ......τον έκοψε γελαστά ο Κίσσιγκερ.  Ο Κίσσιγκερ μιλούσε ασταμάτητα. 
Ο Νεγραπόντε τον κοιτούσε σοβαρός και με σεβασμό. Η ζάλη στο κεφάλι του Καραμανλή έγινε υπνηλία. Ήθελε να αναπαυθεί .¨Ενοιωθε κούραση.
Το πρωί του είχε πάρει αίμα μια όμορφη γιατρός και τον είχε τρυπήσει δύο φορές γιατί δεν έβρισκε τη φλέβα.....
Μήπως την πρώτη φορά του έκανε ένεση.....Και τη δεύτερη του πήρε αίμα;!!! Μήπως;!!!!!! Αποκοιμήθηκε στον καναπέ;!!!!!!

Χαράματα  22  Ιουλίου  1974  ο Καραμανλής επέστρεφε με την ίδια συνοδεία στο  Παρίσι . Στο διαμέρισμά του είχε αρχίσει μια περίεργη κίνηση.
Ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν ότι υπάρχει .... Το ίδιο βράδυ δέχθηκε το Φραντζέσκο Πασιέντζα τον πολυπράκτορα που τον ενημέρωσε για τις επαφές του με τον Κοσίγκα και τον Αντρεότι.
Στο τέλος του δείπνου ο Πασιέντζα του έκανε και μια σύντομη ενημέρωση για την τρομοκρατία : για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

22  Ιουλίου ώρα  10,ο Χ. Κίσσιγκερ ανακοίνωσε ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική και είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Καραμανλής αν.!!!! το θέλουν οι ¨Ελληνες ..Φυσικά.!!!!
Και μετά ακολούθησε το γνωστό θέατρο του Γκιζίκη με τους ........πολιτικούς αρχηγούς να συσκέπτονται χωρίς να !!! σκέπτονται.
Μέχρι που ο Αβέρωφ τηλεφώνησε στο Παρίσι.!!!  Βρήκε τον Καραμανλή και τον παρακάλεσε να γυρίσει .!!! Και ο Λαός πανηγύριζε.!!!!!  Για ποιό λόγο;!!!!!!!!

Στις  22  Ιουλίου ώρα  12   το μεσημέρι  ο Α. Παπανδρέου έδειχνε τα ''διαπιστευτήριά''του στην πύλη του Φορτ  Μηντ στο Μέρυλαντ.
Σε πέντε λεπτά οδηγούμενος από δύο πράκτορες έφθασε με το μικρό ειδικό αυτοκίνητο   ( μικρά αυτοκίνητα σαν παιδικά αυτοφορτιζόμενα. Τα ίδια έχουν και στο Πεντάγωνο για να μην περπατάνε ) στο γραφείο του  Μπράϊαν  Κρόζιερ.

΄Χαιρέτησε με σεβασμό και κάθισε στην πολυθρόνα που του έδειξε ο Γιαν  Βάντρακεκ  Διευθυντής του κλάδου  Διεθνών  Μελετών του πανεπιστημίου της  Τζωρτζτάουν στην Ουάσιγκτων.
Ο Βέρνον  Γουώλτερ που είχε υπό την εποπτεία του  (στην παρούσα φάση) τον Α. Παπανδρέου προσήλθε μια ώρα αργότερα.
Ο  Μπράϊαν  Κρόζιερ κρατούσε τα ''πρακτικά'' της συζήτησης από την αρχή. 
Τα θέματα ήταν απλά;!!!!

1ον  πλήρης υποταγή του Α. Παπανδρέου στα συμφωνηθέντα. Χωρίς παρέκκλιση. Φραστικές ''παρεκκλίσεις'' εν είδει ''φλερτ'' ναι.  Αλλά η επιστροφή στην ουσία είναι το πάν.

2ον  εφ' όσον θα πολεμήσει για την απομάκρυνση των βάσεων από την Ελλάδα κάποια στιγμή πρέπει να πετύχει το μίνιμουμ. Μια ''αξιοπρεπή'' αναθεώρηση της σύμβασης.

3ον  μείωση της δύναμης του  ΚΚΕ. Η μείωση δεν πρέπει να υπερβεί τα συμφωνηθέντα με τους συναδέλφους της   KGB .  Σχετική καθοδήγηση θα έπαιρνε από τον υποσταθμάρχη  της  KGB  στην Αθήνα. 

4ον  ΄΄μάχες'' κατά των Αμερικανικών συμφερόντων που  υπάρχουν στην Ελλάδα και που είναι ιδιαίτερα φιλικές προς τη δεξιά παράταξη.  Όχι πόλεμο. Για να υπάρξει ισορροπία θα δημιουργήσει ένα  Νιου Ντηλ από νέους ελεγχόμενους επιχειρηματίες.

5ον  ''μάχες'' κατά του  ΝΑΤΟ  και  ΕΟΚ . Όχι πόλεμο . Επειδή το  ΝΑΤΟ  στρατοκρατείται και οι αξιωματικοί είναι ''νευρικοί''.Θα έχει στη διάθεσή του ενδιάμεσο ο οποίος θα αναλαμβάνει κάθε φορά να τους !!!''πείθει''για τις προθέσεις του. Το σύνδεσμο θα τον υποδείξουν αυτοί στην κατάλληλη στιγμή.(Ο σύνδεσμος ήταν τελικά ο γράφων)

6ον  τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει ,υποψήφιοι βουλευτές ,υπουργοί, στελέχη θα προέρχονται κυρίως από το Λαό,για να περιβληθούν το φωτοστέφανο του ''λαϊκού'' αγωνιστή.!!!!
Τα παραπάνω πρόσωπα θα ελέγχονται από αυτούς. Θα παραδίδει τα βιογραφικά στο σύνδεσμο ο οποίος και θα τα προωθεί σε αυτούς οι οποίοι θα του στέλνουν την απάντησή τους και θα την εφαρμόζει.

7ον  όταν και εάν αυτοί κρίνουν θα τοποθετήσουν νέα η θα ανταλλάξουν με νέα τα ήδη υπάρχοντα πυρηνικά στην Ελλάδα.

8ον   οι σχέσεις με το  Ισδραήλ θα είναι καλές. Με την  ΟΑΠ  και τον  Αραφάτ θα έχει το ίδιο καλές σχέσεις και θα τους προσφέρει διευκολύνσεις για όπλα ,ναρκωτικά  τράνζιτ κ.λ.π.που εμπορεύονται για τον αγώνα τους.
Προς τα έξω θα φαίνεται (για τον Ανδρέα  Παπανδρέου μιλάμε πάντα )υπερασπιστής των συμφερόντων όλων των ομάδων ή  Χωρών που θα πολεμούν για την ανεξαρτησία τους.  Όλα αυτά θα είναι μόνο εμπόριο.

9ον  όταν η  CIA  και η  DIA  χρειάζονται όπλα συμβατικά για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις στο εξωτερικό θα πουλάει όπλα στις τρέχουσες τιμές.
Το Δημόσιο Λογιστικό θα τον ενημερώνει σχετικά.

10ον  δεν θα προωθήσει το Κυπριακό ζήτημα. Όποτε και αν υπάρξει κίνηση στο ζήτημα θα πάρει τη θέση των  ΗΠΑ  χωρίς αυτό να φανεί . Δεν συμφέρει. !!! Σε αντάλλαγμα όσο θα βρίσκεται στα πολιτικά πράγματα,δεν θα υπάρξει καταπληκτικό πρόβλημα με τους τούρκους.

11ον  Ενώ τα συνθήματά του θα είναι αντιαμερικανικά απαιτούν να εφαρμόσει μια συγκαλυμμένη επιχείρηση  εξαμερικανισμού του  Ελληνικού Λαού.
---Πολιτιστικά-πολιτικά -γλωσσικά-κ.λ.π. Θα λάβει οδηγίες  σχετικά.!!!!!!

12ον  η συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών  Ελλάδας--ΗΠΑ  να γίνει πιο στενή. Να αλλάξει την ετικέττα στις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας.
Στην ουσία όμως θα ισχύουν τα υπεσχημένα. 

................................................................................................................................................................................
13ον ο τύπος στην Ελλάδα έχει ειδοποιηθεί σχετικά για τη ''φιλοτέχνηση'' του λαϊκού προφίλ του. θα χτυπήσει το γερασμένο κεφάλαιο και θα βοηθήσει το νέο και πάντα ελεγχόμενο.!!
................................................................................................................................................................................

14ον θα δείχνει ανιχή στην τρομοκρατία σερβιρισμένη με προσοχή για να υπάρχει η απαραίτητη ισορροπία.

15ον  το οικονομικό  ζήτημα θα το τακτοποιήσει ο  Βέρνον  Γουώλτερ .  Τα καρτέλ των πετρελαίων θα δώσουν για πρώτη δόση  πενήντα εκατομμύρια αολλάρια  ($50.000.000) για τη δημιουργία κόμματος ,γραφείων κ.λ.π.
Το βασικότερο καρτέλ που θα τον ενισχύσει είναι η   ARAMCO .Ακολουθούν και άλλα,άλλά σε μικρότερη συμετοχή.   
Τυπικά.!!  Οι Νεοϋρκέζοι της  Γουώλ  Στρητ είναι μπάσταρδοι.  Θα δώσουν όταν γίνει πρωθυπουργός. Οι Τεξανοί δεν δίνουν ούτε σεντς.
Με αυτούς θα έχει αψιμαχίες.  Οι Τράπεζες Τσέηζ Μανχάταν των Ροκφέλλερ θα τον ενισχύσουν οικονομικά από τώρα.     

Εδωσαν φυσικά και στον Κ. Καραμανλή  $50  πενήντα εκατομμύρια δολλάρια στις  22  Ιουλίου  μέσω του Γκέρτσου για δημιουργία του κομματός του.
Οι Τεξανοί  $80  ογδόντα εκατομμύρια δολλάρια για να κρατηθούν και να έχουν πρόσβαση στην τούρτα όταν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις.


Αυτές ήταν με λίγα λόγια οι εντολές προς τον Α. Παπανδρέου από την .........NSA..!!!!!!!


ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΑΙ   

No comments:

Post a Comment