Monday 13 June 2011

ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ

                     ΣΥΝΕΧΕΙΑ

                     ΚΕΦΑΛΑΙΟ   Ε'

                     Η  ΕΠΙΤΡΟΠΗ   40    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

                     Σελιδες  363-364-365

Εξαλλος απευθύνθηκα στο  Χαίηγκ κατηγορώντας τον για τη συμμετοχή του στην υπόθεση και ότι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη και τη φιλία μου , ότι επιζητεί την καταστροφή της πατρίδος μου κ.λ.π.
Θαρρείς και δεν ήξερα ότι αν οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αποφάσιζαν κάποιο σχέδιο κανείς και τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει τον ''Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό''.

Όταν στρίμωχνα το Χαίηγκ και είχα δίκιο νευρίαζε και ξέσπαγε σε κραυγές που έμοιαζαν με όλμους.
Η σχέση μου με το Χαίηγκ εκτός από υπηρεσιακή ήταν και οικογενειακή από πολλά χρόνια ,πριν ακόμα αναλάβει αρχιστράτηγος του  ΝΑΤΟ.
Εκεί πια η γνωριμία μας σφραγίστηκε γερά.  Είμασταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο.  Ήμουνα κάτι σαν προστατευόμενός του. 
Οι δυνατότητές μου ήταν άπειρες ,λόγω του ''μέσου'' που διέθετα με ολόκληρο αρχιστράτηγο να με καμαρώνει σαν γυιό του.
Βάλτε και λίγο την Ελληνική καταγωγή μου και θα καταλάβετε πώς ένοιωθα.!!!!!
Όλα ήταν στα πόδια μου.  Ελάχιστα όμως οι Ελληνικές κυβερνήσεις επωφελήθηκαν από την Ελληνική νοοτροπία μου ,γιατί απλούστατα ήταν όλες δεσμευμένες και δεμένες στα ξένα καρτέλ.
Επομένως το μέσον το δικό μου ερχόταν δεύτερο ή γινόταν ανύπαρκτο ,επειδή εκείνοι είχαν προφτάσει και είχαν <<πουλήσει τα πάντα>> οπότε δεν υπήρχε θέση για παζαρέματα, όπου το μέσον θα ερχόταν σαν παράγων αποφασιστικός ,ίσως για την επίλυση πολλών πολύπλοκων Ελληνικών θεμάτων.

Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο Χαίηγκ ,που αμέσως άστραψε και βρόντησε. Με έβριζε τόσο δυνατά ,που οι σωματοφύλακες όρμησαν μέσα με τα όπλα προτεταμένα.
Δεν ήταν η πρώτη φορά άλλωστε.  Ο Καραμεσίνης γελούσε κακαριστά.  Εγώ είχα έξαψη και ο Χαίηγκ είχε αγγίξει τα όρια της παράνοιας.
---''Έξω''  ούρλιαξε.   Έξω όλοι οι μπάσταρδοι , .έβρισε τους σωματοφύλακες που δεν έφταιγαν σε τίποτα.
Ο  Καραμεσίνης είχε συνεργαστεί με το Χαίηγκ πολλές φορές ,όταν ο δεύτερος ήταν προσωπάρχης  του  Λ.  Οίκου ,επί Νίξον, και τον ήξερε καλά.
Γι' αυτό γελούσε. Κι εγώ τον ήξερα πιο καλά ακόμα, αλλά δεν κατόρθωσα να γελάσω επειδή επρόκειτο για την πατρίδα μου.

Ο Καραμεσίνης ήταν Αμερικανός από Έλληνες γονείς.!!!
Εγώ ήμουνα και είμαι  Έλληνας από Έλληνες γονείς, άσχετα αν δούλευα για το  ΝΑΤΟ.!!
Πότισα το Χαίηγκ τέσσερα ποτήρια νερό  PERIER, συνήλθε κάπως και είπε :!!!
    ''Τα  καρτέλ που στηρίζουν τον Παπανδρέου φαίνεται πώς έκαναν πίσω''.    Επειδή ο Καντάφι τάχει κάνει μούσκεμα, θα του δημιουργήσουμε πρόβλημα μέχρι το φθινόπωρο, για να τον συμμορφώσουμε λίγο.
Θα ενισχύσουμε το  Ιράκ στον πόλεμο κατά του Ιράν.!!!!!!!!
Τα καρτέλ των όπλων έχουν βρεί κάποιο σημείο επαφής με τους άλλους. Θα ενισχύσουν τρομακτικά το Ιράκ.  Θα τρομάξει ο Χομεϊνί ,θα ζητήσει όπλα από τα συνώνυμα καρτέλ, εκείνοι θα του αρνηθούν γιατί υπάρχει το εμπάργκο κατά του Ιράν, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύουν το Ιράκ και θα το καταστήσουν την πιο μεγάλη στρατιωτική δύναμη στη  Μ. Ανατολή.

Όντας πανίσχυρο το Ιράκ, θα δημιουργήσει αναταραχή σε ολόκληρη την περιοχή. Τότε όλες οι Χώρες θα στριμώχνονται στα γραφεία των καρτέλ για να εξοπλιστούν.
Από την άλλη μεριά το Ιράκ ενώ θα είναι πανίσχυρο δεν θα αποτελειώνει τον αντιπαλό του το Ιράν.
Και ενώ οι απώλειές του Ιράν θα είναι απίθανες σε μέγεθος, κάποια στιγμή θα στραφεί προς την Αμερική και την Ευρώπη για όπλα,
Θα τους δώσουμε κρυφά για να τους εξουθενώσουμε οικονομικά.!!!!!!
Τότε και ενώ το Ιράκ θα είναι έτοιμο να καταλάβει το Ιράν , θα μπουν τα καρτέλ πετρελαίου μέσα στο Ιράν και ο Χομεϊνί θα τηρήσει τις υποσχέσεις του προς όλους εμάς, χωρίς να πέσει το γόητρο της επανάστασής του και το δικό του κυρίως.!!!!!
--''Θα αμαρτήσει για τα παιδιά του'' ,είπε κοροϊδευτικά.!!!!!!

Ο Χαίηγκ μου έριξε ένα βλέμμα σαν χειροβομβίδα και συνέχισε:!!!!!
Μετά θα πάρει εντολή το Ιράκ να υποχωρήσει ,αφού το Ιράν θα έχει καταχρεωθεί και οι Αραβικές Χώρες θα έχουν ---και άλλο πολύ---εξοπλισθεί και οι δύο μαζί και ---ξεχωριστά ο καθένας---θα γιορτάζουν την νίκη τους ''επεί του εχθρού''.
Το σημείο λοιπόν που ένωσε τα καρτέλ ,είναι η σιγουριά που παρέχεται από μια συντηρητκή κυβέρνηση στην Ελλάδα, <<φίλα προσκείμενη στην Αμερική>>με την οποία δεν θα υπάρξουν προβλήματα στις περιορισμένες ανακατατάξεις στη Μ. Ανατολή, που η κυβέρνηση Ρήγκαν έχει εντολή να στηρίξει. 
Τα αντίπαλα καρτέλ ζήτησαν και φαίνεται πως πέτυχαν μια μίνιμουμ ανακωχή πέντε χρόνων, με τα καρτέλ που στηρίζουν τον Παπανδρέου.
Αυτό σημαίνει αναβολή της πρωθυπουργοποίησης Παπανδρέου.  Αυτό είναι όλο ,  ''Χονδρικά'', τελείωσε ξεφουσκώνοντας ο Χαίηγκ.

Ο Καραμεσίνης μου διηγήθηκε μερικές λεπτομέρειες και δικαιολογίες τόσο χοντροκομμένες που εκνευρίστηκα και του είπα:!!!!!
----Θα αποτύχει το πραξικόπημα . Ο Ελληνικός Λαός έχει κουραστεί από τα κόλπα σας.  Ο αντιαμερικανισμός και αντινατοϊσμός θα φτάσει στο έπακρο.
Θα ξεσηκωθούν και θα χυθεί αίμα.!!!!!!!!
Πάλι οδηγείτε την Ελλάδα σε εμφύλιο.!!!!!!!
Οπότε ξεχάστε ότι θα βγείτε πάλι νικητές. Τη φορά αυτή οι λαϊκές δυνάμεις θα κόψουν το λαιμό όλων εκείνων που είναι φιλοαμερικανοί και εκείνων που στεκονται αλληλέγγυοι σε σας.
Παίζετε με τη φωτιά. !! Λαός και Στρατός θα ενωθούν ενάντια στους πραξικοπημαρίες σας ,και τότε δεν σας γλυτώνει τίποτα.
Όση στήριξη και υποστήριξη και αν προσφέρετε . Όποια μέσα και αν διαθέτετε.  Θα τους σκοτώσετε όλους ;
Αφήστε καλύτερα τον Παπανδρέου να κυβερνήσει, έστω και στημένα , όπως έχετε συμφωνήσει. 
.....................................................................................................................................................................
Να απογοητευθεί ο Ελληνικός Λαός από έναν πολιτικό ,από μια πολιτική παράταξη, αλλά όχι και να τον οδηγήσετε σε εμφύλιο.
Αυτό πάει πολύ.!!!!!!
Εισηγηθείτε κάντε κάτι , να αναθεωρηθούν οι αποφάσεις των καρτέλ.....
....................................................................................................................................................................
---''Μην ανησυχείτε΄΄ με έκοψε τραχειά ο Καραμεσίνης .
Οι φόβοι σας είναι υπερβολικοί και συνεπώς μας κατηγορείτε άδικα.  Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί από αυτά που μας λέτε, επειδή όταν υπάρχει συμφωνία, ή εκκεχειρία ανάμεσα στα καρτέλ ,τότε όλα μπορούν να πετύχουν.
Τις ημέρες που θα εκδηλωθεί το σχέδιο στην Αθήνα, ο Έκτος  Στόλος θα είναι εκεί. Εκτός αυτού ,για να καθησυχάσω τους φόβους σας για εμφύλιο κ.λ.π., σας βεβαιώ: !!!!

................................................................................................................................................................
Πρώτον,   ότι οι Σοβιετικοί συμφωνούν .!!!!!!!!!!!!!
.............................................................................................................................................................
Και θα το διαπιστώσετε και ο ίδιος. 
Δεύτερον ,  εκτός του  Έκτου  Στόλου,  οι  Ομάδα   SEALS   στη Μεσόγειο θα βρίσκεται σε επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο.
Αν κάτι οδηγήσει τα πράγματα εκεί που εσείς ισχυρίζεσθε , τότε θα επέμβει..........
Οπότε  αδίκως ανησυχείτε .....!!!!!!!!

Ο Χαίηγκ με ατένιζε με πολεμικό μένος και ο Καραμεσίνης με υποτιμητική  ειρωνία.!!!
Εγώ είχα παραδοθεί ,σταυρώνοντας τα χέρια μου, για να μη φαίνονται που έτρεμαν. Δεν είχα κουράγιο ούτε να μιλήσω.
Τόσος ήταν ο φόβος και η απελπισία μου. Το τελευταίο επιχείρημα με την  Ομάδα  SEALS  με έπεισε , πως το ζήτημα ήταν αρκετά σοβαρό και επικίνδυνο.
.................................................................................................................................................................
Η Ομάδα αυτή επεμβαίνει σε ιδιάζουσες καταστάσεις ,ιδιάζουσας σημασίας και κατά ιδιόμορφων ανθρώπων και Λαών.
Κάτι έπρεπε να κάνω . Οπωσδήποτε και σύντομα.!!!!    Αλλά τι ; !!!!!!!!!!!!!!!!
......................................................................................................................................................................

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

No comments:

Post a Comment