Sunday 5 June 2011

ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΒΙΛΛΕΣ

                          ΣΥΝΕΧΕΙΑ

                          ΚΕΦΑΛΑΙΟ  Δ'

                          ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ  ΟΥΤΟΠΙΑ

                          Σελιδες   347-348-349-350

Ο Τζων  Πάρκερ  παρέδωσε μια λίστα ονομάτων και εταιριών, που είναι υποκαταστήματα στην Ελλάδα των καρτέλ, με πρώτο όνομα τους-----Βαρδινογιάννηδες.-----
Εξήγησε διεξοδικά τις μεθόδους και τα μεγέθη της υποστήριξης στις εκατό οικογένειες. Τα καρτέλ ενδιαφέρονται περισσότερο για ισσοροπία μεταξύ των οικογενειών που θα ασχοληθούν με επιχειρήσεις ,οι οποίες θα ανήκουν και αυτές στα καρτέλ.
Οι αντιπρόσωποι θα παίρνουν το ίδιο ποσοστό με τους ήδη υπάρχοντες, μόνο που θα είναι σαφώς μικρότερης εμβέλειας.
Βλέποντας και κάνοντας.  ¨Οποιος παλαιός ή νέος επιχειρηματίας σηκώσει κεφάλι θα του κοπεί.!!!!!!!

Στελέχη των καρτέλ θα συμβουλεύσουν τα αρμόδια στελέχη της κυβέρνησης και της διοίκησης, για την πιστή εφαρμογή των συστημάτων στις σύχρονες μπίζνες.
Στρατός και Αστυνομία πρέπει να υπακούουν στην κυβέρνηση.!!!

...........................................................................................................................................................
'' Να  προβείς σε βαθειές αλλαγές και να τους δώσεις μπόνους''!!!!
Χρειάζεται η δημιουργία ανεργίας, και αυτό θα το πετύχεις με την εσωτερική μετανάστευση.!!!!!
................................................................................................................................................................

Οι επαρχιώτες να κατακλύσουν τις πόλεις και κυρίως την πρωτεύουσα.  Να σπρωχτούν μετα στα πολιτικά γραφεία και στις κομματικές οργανώσεις και να διοριστούν στο  Δημόσιο, στην Αστυνομία στο  Στρατό.!!
Θα φοβούνται να αλλάξουν στρατόπεδο, σύντομα τουλάχιστον, μέχρι να βεβαιωθούν ότι είναι σίγουροι στη δουλειά τους.
Από το χωράφι στο γραφείο, στο διαμέρισμα με μπάνιο και θέρμανση.  Μεγάλη υπόθεση.  Οι βιτρίνες και τα φώτα της πόλης τυφλώνουν τον επαρχιώτη.
Ο βασικότερος λόγος που δεν θα αλλάξει πολιτικό στρατόπεδο είναι, ότι θα φοβάται μήπως χάσει τη δουλειάτου και επιστρέψει πάλι στο χωριό.
Αυτό δεν το θέλει ποτέ.  Επίσης δεν θα δεχτεί να επιστρέψει για να μην παραδεχτεί οτι πιάστηκε βλάκας.!!!!!

Κοντολογίς ,ρυθμίστηκε εκεί ,τον Ιούλιο  1974 , από ανθρώπους των καρτέλ το μέλλον του  Ελληνικού Λαού ,με την ευκαιρία της  επαναφοράς της ----Δημοκρατίας----στη Χώρα.

Ο Κ. Καραμανλής  πρώτα και ο Α. Παπανδρέου αργότερα. !!!!!!!!!!!!

¨Ετσι υπήρξε ισορροπία.  Ολόκληρο το φάσμα των διακοσίων οικογενειών στην Ελλάδα ,καλύφτηκε απόλυτα.  Και των Εκατό νέων οικογενειών επίσης.

Ο Λαός;!!!!!!!!!!!!

Συζητήθηκε και ρυθμίστηκε επίσης και το θέμα του συνδικαλισμού .  <<Ο συνδικαλισμός στην  Ελλάδα πρέπει να έρθει στα χέρια μας >> τόνισε ο  Πάρκερ .!!!
--Πρέπει να παίρνει γραμμή απο τον άνθρωπό μας στην πρεσβεία,(των  ΗΠΑ ) σε συνεργασία με τον  Εργατικό Ακόλουθο της  Σοβιετικής  Πρεσβείας στην Αθήνα. 
Κοινή διαπίστωση των φίλων ήταν ότι : ο συνδικαλισμός στην  Ελλάδα πρέπει να  ''δεθεί''  απο εκείνους ,με κάθε μέσον. 
---¨Οσο και να κοστίσει.-!!!!!
Ο  συνδικαλισμός  ''δέθηκε''  τελίκά μετά απο χρόνια απο τους  <<Προδευτικούς>>!!!!!!

..................................................................................................................................................................
Κυτάξτε στα βόρεια προάστια τις πολυτελείς βίλλες των συνδικαλιστών.!!!!!!!!
......................................................................................................................................................................

Αγκαλιάστηκαν ,φιλήθηκαν,σφράγισαν τις συμφωνίες τους και αποχώρησαν. Ο Α. Παπανδρέου ήταν ο πιο ευτυχής άνθρωπος στον κόσμο.

..............................................................................................................................................................
Και πλουσιότερος κατά πολλά εκατομμύρια ακόμα.!!!!!!!!!!!!!!
.....................................................................................................................................................................

Ο Πάρκερ ,είχε ήδη καταθέσει στη  HANDELBANK  στη Γενεύη και άλλα εκατομμύρια ,για την ευόδωση του αγώνα κατά της  ''ολιγαρχίας'' !!
Σήμερα το πίστεψε  ολόψυχα πως θα γινόταν πρωθυπουργός του Λαού ,ενάντια στο κεφάλαιο και στα ξένα κέντρα.!!!!

Οι Σοβιετικοί ήρθαν τελευταίοι : όταν και οι τελευταίες λεπτομέριες για τον Ατίλλα II  ρυθμίστηκαν ο  Μ. Στερνς έδωσε το πράσινο φως στην  ¨Αγκυρα.
Ο αξιότιμος κ.  Ετζμέλ  Μπαρουτσού ,επικεφαλής του τμήματος  Ελληνοτουρκικών υποθέσεων στο  Τουρκικό  Υπουργείο  Εξωτερικών, ειδοποίησε το σταθμάρχη της  KGB  στην ¨Αγκυρα, οτι επίκειται απόβαση στην Κύπρο .  ΄΄¨Ολα είναι έτοιμα''.
Ο Ετζμέλ  Μαρουτσού ήταν ο έμπιστος του πρωθυπουργού και του Υπουργού  Εξωτερικών. ¨Εχαιρε μεγάλης εκτίμησης.
Ο λόγος του βάραινε αποφασιστικά στα  Ελληνοτουρκικά.  Ήταν όμως και πράκτορας των Σοβιετικών . Τον είχαν παγιδεύσει με την κλασσική μέθοδο της σεξουαλικής του προτίμησης.

¨Ετσι οι Σοβιετικοί επισκέφτηκαν τον Α. Παπανδρέου στο στρατηγείο της  NSA  πλήρως καταρτισμένοι.!!
Επικεφαλής της τριμερούς ομάδας ,ήταν ο κ. Βοροντσώφ, Επιτετραμένος της Σοβιετικής  Πρεσβείας στη  Ουάσιγκτον και στέλεχος της   GRU   της  DIA  της Σοβιετικής  ¨Ενωσης.
Ο Κ. Βασίλι  Αβεριάνωφ ,του  Διευθυντηρίου  ''S'' της  KGB  . Το Διευθυντήριο αυτό ασχόλείται με σαμποτάζ και τρομοκρατία στο εξωτερικό και με τη στρατολόγηση αλλοδαπών πρακτόρων, υπηκόων της Χώρας- στόχου.
Ο τρίτος της παρέας ανήκε στο Διευθυντήριο   ''Τ''  της  KGB  το οποίο είναι επιφορτισμένο με κατασκοπεία, επιστημονική, και τεχνολογική , και παράνομο εμπόριο.
Γι΄αυτό και ο Βλαντίμιρ  Ζολοταρένκο ήταν ένας εξαιρετικά εκλεπτυσμένος επιστήμονας, γνώστης ξένων γλωσσών και του Διεθνούς εμπορίου.
Τον συνόδευαν ευγενικά οι  Φρανκ  Καρλούτσι και ο  Ρίτσαρντ  Άρνιτατζ --και οι δύο προήχθησαν . Ο πρώτος σε Υπουργό  ¨Αμυνας και ο δεύτερος σε Υφυπυργό Άμυνας --στα επόμενα χρόνια. 
...Ανταμοιβές.!!!!!

Η κουβέντα περιστράφηκε γύρο από τα ζητήματα του παράνομου εμπορίου : όπλα, ναρκωτικά, χαρτοπαικτικές λέσχες, θεάματα, γραφεία συνοδών, οίκοι μόδας κ.λ.π.
Οι Αμερικσνοί με τα υποκατάστατά τους στην Ελλάδα τις διακόσιες πλούσιες οικογένειες που  τους αντιπροσωπεύουν κατούν το 90%  του παραπάνω κυκλώματος.
Κάτι έπρεπε να πάρουν και οι  Σοβιετικοί . Η σκληρότητα των  Αμερικανών ήταν παραπάνω από φυσιολογική. Δεν υποχώρησαν ούτε ίντσα.

Ο Παπανδρέου έριξε την ιδέα ,πως οι Σοβιετικοί θα έπρεπε να πάρουν το  10% απο τις υπάρχουσες επιχειρήσεις και  15% από τις νέες που θα δημιουργηθούν στις ημέρες που θα κυβερνήσει ο ίδιος.
''Η ολιγαρχία είναι αχόρταγη'' ,ξέρετε κατέληξε κοιτάζοντας αστεία-σοβαρά το  Βοροντσώφ.
Συμφώνησαν στο  8% τώρα και στο 12% στις ημέρες του Παπανδρέου. Ήταν μια κάποια λύση.

(Θυμηθείτε λίγο πόσες φορές οι κυβερνήσεις έχουν αποπειραθεί να κλείσουν χαρτοπαικτικές λέσχες.Ο Υπουργός  Δημόσιας Τάξης  Δροσογιάνης ομολόγησε οτι : Είναι πράγμα ακατόρθωτο να μείωνε έστω τις λέσχες; , Αλλά και όλοι οι αρμόδιοι  Υπουργοί φοβούνται ).

Συμφωνήθηκε επίσης να χρησιμοποιηθούν ορισμένα πρόσωπα στον κρατικό μηχανισμό όπως οι δύο  Ειδικοί σύμβουλοι του  Μένιου  Κουτσόγιωργα: ήταν  κομμουνιστές με υψηλές συστάσεις.
Να χρησιμοποιηθεί η Μελίνα Μερκούρη ,πρότεινε η Σοβιετική πλευρά , και οι Αμερικανοί συμφώνησαν αμέσως.
Τα ονόματα έπεφταν στο τραπέζι ,αλλά χάνονταν στο παζάρι.  ¨αλλα έμεναν για να χρησιμοποιηθούν κατάλληλα.
Οι Σοβιετικοί απαιτούσαν μερίδιο και το πήραν.

Το  ΚΚΕ  θα έχανε απότην πολιτική του Α. Παπανδρέου. Τουλάχιστον να έκαναν διείσδυση στον κρατικό μηχανισμό.
Έτσι εξασφάλισαν θέσεις σε Υπουργεία , Νομαρχίες  Δημαρχίες.  ¨Ολοι τους στελέχη του  ΚΚΕ. Και το σπουδαιότερο :
Συμφωνήθηκε η διάλυση της  ΚΝΕ  (Κομουνιστική Νεολαία Ελλάδας).!!!
Το 30% συμφωνήθηκε να αποροφηθεί στην  ΚΥΠ. !!!!
--Από επαναστάτες  Χαφιέδες.!!!!!!!!

Στα παζαρέματα μπήκαν και άλλες  Σοβιετικές διευκολύνσεις, νόμιμες ,κρυφές και παράνομες. Δεν χρειαζόταν να είναι παρών ο Α. Παπανδρέου. Η ομάδα αυτή ασχολήθηκε με τα μικρά στελέχη και το παράνομο εμπόριο.
Γνωρίζοντας οι αναλυτές της  NSA  άριστα την ψυχολογία του Α. Παπανδρέου από παλιές και νέες γνωματεύσεις ήταν αποφασισμένοι να σπρώξουν την ψυχή του σε πιο πυκνά σκοτάδια.
Επιτακτική ανάγκη ο φόβος να γίνει βίωμα.!!!
¨Οχι όπως την προηγούμενη φορά  ( 1960-1966 ). Παρά τις επανειλημμένες συνεντεύξεις ,τις πολλαπλές ψυχολογικές πιέσεις τα άριστα οργανωμένα σεμινάρια που παρακολουθούσε κάπου τους ξέφυγε. !!!!
Αυτή τη φορά ήταν αποφασισμένοι. Ο Α Παπανδρέου θα ήταν υποχρεωμένος στο υπόλοιπο της ζωής του να ζει με το φόβο .

Εκεί θα έριχναν όλο το βάρος.!!!!!!

ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΑΙ

No comments:

Post a Comment